keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Vielä sananen...

Tässä kun aloin pitkästä aikaa kuuntelemaan musiikkia,-usein en iltaisin kuuntele, sillä korvat saavat rasitusta aikalailla tuolla työpaikalla- niin tulipa ihan tehtyä syntiä kun unohdin tällaisia albumikokonaisuuksia, joita edelleen kuuntelen ja pidän musiikkimaailman ehdottominan timantteina.
Nyt tosin luettelen vain suomenkielisen pop/rock-musiikin helmiä (minun mielestäni)

YUP-Normaalien maihinnousu (Lukiosta asti ehdoton suosikki, ja alusta loppuun mahti levy. Melodinen ja koukukas, silti biisit jäävät monista osistaan huolimatta mieleen)
CMX-Aion (synkän teollinen ja kaunis levy, yhtyeen ehdottomasti kirkkaimmista ja idearikkaimmista)
Kotiteollisuus-Iankaikkinen (Kaikesta huolimatta, minulle tärkein levy, hyviä biisejä ja sanat suoraan sieltä jostain erinomaisuuden laitamilta)
Apulanta-Kiila (Apulanta esitteli uuden puolen itsestään ja tämä kyllä kelpaa alusta pisteeseen)
Jenni Vartiainen- Seili ( Kuuntelin levyn ennen kuin siitä tuli puhkisoitettu, ja silloin löysin paljon yhtäläisyyksiä omiin musiikillisiin visioihin, vaikkakin tämä on pop-musiikkia)
Mokoma-Kurimus (Metallin voi tehdä näinkin ja näin hyvin, siis suomeksi. Soi tiuhaan soittimessa kun tämän hankin, ja soi edelleen kun tekee mieli)
Stam1na- UKK (Yllätti täysin Mokoman jälkivesissä, ja kohosi kieroudessaan hyllykköni parhaimmistoon)
Leevi and the Leavings-Turkmenialainen tyttöystävä (ajattomia lauluja sekä tarinoita, pikkupoikana hoilasin paljon kesämökkimme pihalla ja automatkoilla)

Tässä siis vain muutama, ja lupaan jatkaa listaa...
Palataan padoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti