lauantai 28. helmikuuta 2015

I found my Blog again... Dirty secrets from multiple mind ( Rivoja riekkumisia monimutkaisesta mielestä)


Hellou

Yhtäkkiä selatessani Facebookissa artistisivuani ja sen vanhoja uutisia, löysin omat tyydyttämättömät rasvahapuiluni internetin sekavasta ja informaatio ähkyn täyttämästä maailmasta.
Mitä minulle kuuluu? Eikä kysyjänä ole Freeman tällä kertaa.

Sanotaanko näin, että muistijäljet ajoivat minut etsimään hyväntuulista kappaletta, jonka olin kuullut useammassa yhteydessä, mutta en kuitenkaan ollut koskaan vaivautunut selvittämään kappaleen nimeä/esittäjää,  sinuustuubin valtavasta videoaallokosta.
Hakusanoina "ei niin mitään hajua" ja muistissa, "vanhalta kuulostava kappale jossa on brasseja".
No löytyihän se. Pharrelin Happy. Ja ehkä sen biisin fiilis kuvastaa tämän hetkisiä fiiliksiäni myös.

Ihan hyvin menee vaikkei minusta vieläkään ole tullut Seiskan kansikuvajuoppoa, eikä kadulla minua tunnista muuta kuin lapset joita olen työkseni hoitanut päiväkodissa, tosin hekin lakkaavat tervehtimästä siirtyessään koulutielle, ja ehkä se on ihan ymmärrettävää.
Oishan se vitun noloa, jos tällainen pipolla ja azizhuivilla varustettu lähiösheefferi osoittautuisi entiseksi tarhasedäksi.
No ei vais.. kyllä mulla on ihan suhteet siihenkin maailmaan kunnossa ja kaikki ovat olleet ihan tyytyväisiä..etenkin äidit.

Keski-Euroopassa on pieni tai no pieni ja pieni, mutta ainakin pippurinen ARTo fanikunta, ja he tietävät minusta kaiken.
En ole enää turvassa vaan minun on kadottava Siperiaan. Kirottua!!!
Saa nähdä tuleeko tästä isompikin juttu, ei voi tietää.

Musaa tehdään niin itselle kuin vähän muillekin.
Terapeuttista.
Olen nykyään ikään kuin vapaataiteilija ja se tarkoittaa sitä, että lapset aamulla tarhaan, takaisin nukkumaan, lisää kahvia, biisintekoa tai televisiokuvauksia. Tupakkia ja taas kahvia.
Yritän kovasti löytää itselleni tyytyväisen olotilan, missä en ole stressaantunut umpipipo, vaan hyväntuulinen ja tasapainoinen ihminen joka peukuttaa kaikkia ja rakastaa paskaakin, koska se nyt vaan on nykypäivänä tapana.

Joudut samantien tilille jos et diggaa jostain ja sanot sen julkisesti.
Se on pallit puristimeen ja ikuinen kadotus!!

Olkaa siis aina ihquja ja digatkaa kaikesta! Sillä tavoin saa seksiä, some-näkyvyyttä ja Shampanjaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti